Luberon

Det femte element

Her har du mulighed for at læse mere om det, vi også kan og har mulighed for.

 

Special søgning i Frankrig

Vi har igennen 15 år handlet i Frankrig og er blevet temmeligt godt implanteret, i det franske handels miljø og ved hvor vi kan finde de unikke ting. Vi har mange muligheder for at opfylde særlige ønsker, til hele eller delvise hus indretninger i ind og udland.

Du kan kontakte os pr. mail og oplyse os om, hvad du specielt er på jagt efter med evt. mål, og vi vil under rejsen i Frankrig, sende dig direkte billeder af de muligheder vi støder på, så du er 100 %  opdateret pr. mail eller mobil, hvad der findes og kan lade sig gøre, fra vores søgen i Frankrig .

Vi har pris sat disse "speciale søgninger", så man ved start, ligger et depositum på 1000 kr., som så siden opløses ved evt. bestilling/køb.

 

Hjælp og gode ideer til din indretning.

Du kan også bestille et besøg af os i din bolig, hvor vi vil gennemgå de værelser og områder du ønsker gode ideer til,Der efter vi så efter grundig resurses vende tilbage, med nogle nye muligheder, som kan forny og ændre boligen eller haven, til noget nyt og inspirerende.

Besøget betales ligeledes for ud, med et depositum på 1500 kr. + transport, som ved endt evt. brug af foreslåede varer fra vores forretning, fratrækkes det betalte depositum.